Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση ιδρύεται από τον Κέκη Χρήστο με τον διακριτικό τίτλο «Kekis | xClusive Aluminium Systems». Στόχος, η δημιουργία μιας σύγχρονης, για τα δεδομένα της εποχής, παραγωγική μονάδα με αντικείμενο δράσης την κατασκευή συστημάτων αλουμινίου και λοιπών μεταλλικών κατασκευών.

Ο Κέκης Χρήστος έχοντας αποκτήσει εμπειρία στον τομέα του αλουμινίου λόγο του πατέρα του Κέκη Θωμά ο οποίος του έδωσε τη βάση, με σωστή αντίληψη, διορατικότητα και τόλμη, ήρθε για να δώσει ώθηση στην επιχείρηση του κατασκευάζοντας συστήματα κουφωμάτων αλλά & θυρών ασφαλείας από αλουμίνιου προσαρμόζοντάς τους, νέας τεχνολογίας αυτοματισμούς.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, πλαισιώνονται από εξειδικευμένα μηχανήματα. Η εταιρία εγκρίνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ με σκοπό να επενδύσει σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων και υλικών με αποτέλεσμα τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών της που συνδυάζουν την άψογη εφαρμογή, ακρίβεια στη λεπτομέρεια, υψηλή ποιότητα, καλαισθησία και αντοχή στο χρόνο. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και καλύτερους προμηθευτές υλικών αλουμινίου καθώς και των εξαρτημάτων τους ώστε να διαθέτει την καλύτερη ποιότητα και να παράγει κορυφαίας αισθητικής προϊόντα κουφωμάτων αλουμινίου.

Η Kekis | xClusive Aluminium Systems θέτει ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη με συνέπεια και υπευθυνότητα επιθυμώντας παράλληλα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών.

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι η δουλειά μας,

να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη...είναι πάθος μας