έχουμε μια αποστολή να είμαστε
η Καλύτερη εταιρεία κατασκευής.

Είναι μια διακαής, ατελείωτη επιθυμία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους – και να υπερβούν τους στρατηγικούς τους στόχους. Αν και ο στόχος μας είναι λίγο φιλόδοξος, οι αξίες μας είναι αυτές που μας οδηγούν καθημερινά.

ο βασικός μας σκοπός

Να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των πελατών, των εργαζομένων και της κοινότητάς μας.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και πάντα με αυτά που μας υποδεικνύει η εταιρία παραγωγής των προφίλ. Έτσι είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα σας παραδώσουμε.
Christos Kekis
Sales Manager - KEKIS | xClusive Aluminium Systems

βασικές μας αξίες

Οι βασικές μας αξίες είναι το θεμέλιο με το οποίο χτίστηκε η KEKIS.

 • Σχεδιασμός – Λειτουργικότητα

  Τα συστήματά μας υπερέχουν στο σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα. Ισχυρό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, μελετά, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα νέας γενιάς.

 • Υλικά – Προμήθειες

  Τα προϊόντα κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και πάντα με αυτά που μας υποδεικνύει η εταιρία παραγωγής των προφίλ.

 • Παραγωγή – Κατασκευή

  Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να κατασκευάζει τα συστήματά μας με συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής ώστε να αποφεύγονται λάθη.

 • Πιστοποιήσεις

  Όλα τα συστήματα έχουν πιστοποιηθεί, μέσω της εταιρίας παραγωγής αυτών, στο πλέον αναγνωρισμένο Ινστιτούτο στον κόσμο Ift Rosenheim Γερμανίας.

 • Τοποθέτηση

  Τα συστήματά μας τοποθετούνται στο έργο σας από πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης άρτια εκπαιδευμένο με ανώτερα χαρακτηριστικά ποιότητας.

 • communication.

  We take time to listen. Open, honest, and proactive communication with clients, partners, and employees is essential to how we operate.

Η αποστολή μας

Στην KEKIS | xClusive Aluminium Systems, αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, καινοτομούμε, εξελισσόμαστε και βελτιωνόμαστε, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος. Κεντρική φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα σε συνάρτηση με το παραγόμενο προϊόν και το φυσικό περιβάλλον.

Η Φιλοσοφία μας

Η KEKIS | xClusive Aluminium Systems παράγει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, βελτιώνοντας συνεχώς κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας όπως: την επιλογή των πρώτων υλών, την αποτελεσματικότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων της, την τελική μορφή των προϊόντων, τη μεταφορά αυτών, αλλά και την σωστή χρήση τους.